Du Kunde Ha Ansett Äggceller Donation

Att fa ett antal agg tillgangliga for IVF kommer att oka sannolikheten att du blir gravid.

Exakt vad ar In Vitro Fertilization?

Nar ett par forsoker bli gravid, men inte kan fa det gjort pa ett naturligt satt, finns det flera val som erbjuds. En fertilitetsexpert kan hjalpa partner att upptacka alternativ till graviditet och gora det mojligt for dem att forsoka bli gravid. Ett bra satt medicinska medarbetare hjalper till att bara ett barn ar genom in vitro fertilization (IVF). Sarskilda uppgifter om huruvida processen passar dina behov kan bedomas av din virilitetsexpert.

Pa vag mot IVF befruktas kvinnans aggceller utanfor kroppen tillsammans med den befruktade aggcellen, kallad ett embryo, satts sedan in i kvinnans livmoder. Manga embryon placeras ofta pa en gang med varje test av laddade embryon ar kand som period. Eftersom det inte ar en helt helt naturlig typ av tankande betraktas in vitro fertilisering som en slags “assisterad reproduktion modern teknik”.

Nar anvands in vitro fertilization (IVF)?

For par som behover hjalp att forvarva gravid ar in vitro fertilization (IVF) ett bra alternativ. De flesta partner som definitivt inte lyckas forsoka bli gravida har stott pa olika barns problem, bland annat: infertila sperma, minskad spermieantal, endometrios och problem med kvinnans livmoder, aggledarror eller formaga att agglossa. Det finns svarigheter som kan uppsta mellan din spermas kraft att na aggcellen.

En professionell infertilitet kommer sannolikt att inspirera alskare att testa andra typer av assisterad reproduktion strax fore graviditet genom in vitro fertilisering. IVF ar sakert en dyr behandling sa det blir normalt en sista utvag for gifta par som forsoker bli gravid en biologisk ungdom.

Vad ar framgangsrikt in vitro fertilization (IVF)?

Info visar att hastigheten pa bra resultat paverkas huvudsakligen av flickans alder som blir gravid. Medan hennes aldersgrupp okar sjunker mojligheten till en lyckad graviditet, sarskilt aldre an 40. Pa grund av sin stora framgang bland yngre damer har IVF blivit den vanligaste typen av assisterad reproduktion. Vidare ar graden av prestation och miscarriages av organiska uppfattningar ungefar samma som IVF. Information om framgangsgraden for vissa villkor kan avslojas for dig av virilitetsproffsen.